REGLER OG RETNINGSLINIER - SKAL LÆSES


NYE RETNINGSLINIER OG REGLER:

-Der tilbydes kun selvbetjening.

-Max. 2 personer pr. husstand i hallen ad gangen. Er man 1 person, må man gerne have en "hjælper" med ved behov.

-Der vil være indlagt en lukket tid imellem hver booking. Derfor skal man stadig være ude til tiden, så hallen kan efterses i dette tidsrum efter hver kunde.

-Dette medfører også, at dobbeltbookinger ikke er muligt.

-Vores køkkenfaciliteter vil være lukket og efter svømning bedes man forlade stedet. Derved er det også muligt for særligt udsatte, at benytte hallen.

-Vi tilbyder kun selvbetjening og ikke arrangementer resten af året. Hundemarker og andre faciliteter forbliver lukkede.

-Booking er bindende, så book kun hvis du ved du kan komme.


NYE BRUGERE:

-Der vil kun være selvbetjening. Dvs.at der ikke tilbydes hjælp i hallen, men man er velkommen til at booke og klare sig selv. Derfor er det også ekstra vigtigt, at læse hvad der skal medbringes; bl.a. mønter til møntindkast, der låser døren op, da der ikke er hjælp til at veksle på stedet.

-Læs al info på hjemmesiden, samt se svømmehalsguide-videoen under fanen "svømme videoer" og sæt dig grundigt ind i hvordan du forsigtigt og skånsomt hjælper din hund igang med svømningen.ORDENSREGLER:

  • Alle hunde skal føres i snor – ude som inde. Respektér at vores bolig ligger tæt på hallen, så lad ikke din hund løbe ind på vores område.
  • Luft hunden godt af før I besøger hallen.
  • Efterladenskaber opsamles i pose og smides i affaldsspanden. Cigaretskodder smides i askecontainer.
  • Nogle hunde får lyst til at markere, hvor mange hunde færdes, så tør venligst op og skyl af indenfor, hvis uheldet er ude.
  • Husk at børste din hund før du besøger os, så alle de døde hår ikke havner i bassinet.
  • Vis hensyn til andre gæster og naboer. Det er ikke tilladt at lade sin gøende hund sidde i bilen.
  • Brug venligst RENT fodtøj/badesandaler i hallen eller gå i bare tæer. Sko eller badesko, der har været benyttet udenfor, er ikke tilladt.
  • Gå direkte til vaskepladsen med hunden.Hunden SKAL være i snor til den er vasket rigtig godt.(undlader man at vaske hunden før den går i bassinet, er det bortvisningsgrund)
  • Det er ikke tilladt at medbringe godbidder i hallen!

 

Efter svømning gøres rent, skrabes vand af gulvene med skraberne og hår tages op af de to gulvristene, så der er rent og pænt til næste kunde. Husk også at hænge skraberne på plads. Vi kan ikke tjekke op efter hver kunde. Dette er et krav for at benytte hallen! 

 

ALT OPHOLD ER PÅ EGET ANSVAR, FOR BÅDE HUNDE OG MENNESKER!

DER ER KAMERAOVERVÅGNING I OG OMKRING HALLEN HELE DØGNET!

 

Husk lige penge i mønter- vi tager ikke mod betalingskort og har ikke mulighed for at veksle - møntindkast låser døren op.
Joy4Dogs - Hundesvømning

Stendetvej 10

9900 Frederikshavn

Kontakt os gerne igennem vores fb. side ved spørgsmål. Hallen er selvkørende, så vi har ikke personale.